Oxyneedling

 
Gokväll söta ni!
 
Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte någonting...behöver mer tid.
Idag har jag iallafall varit iväg och provat nåt häftigt! Oxyneedling!
Det är ju så att vid min ålder så känner jag inte igen mig själv ibland när jag tittar mig i spegeln! Trött, grå, rynkig och trött ser jag ut! Och supertorr hud som bara stränar.  Men det är ju inte så jag känner mig!  Dags att hjälpa mitt lilla fejs på traven.  Men kollar man runt på alla olika ansiktsbehandlingar så finns det ju en hel uppsjö....och jag behöver alla känns det som men det är ju kanske inte relevant!
 
 
Till slut får man ju bestämma sig för nåt och prova! Så idag har jag varit på mysiga Nygatan Spa hos rara och proffsiga Caroline och gjort en behandling med Oxyneedling. 
 
 
Caroline började med att göra rent mitt ansikte med en mask med aha-syra. Det pirrade och stack lite och jag riktigt kände hur all smuts rann av. 
 
 
 Det man sen gör är att "rolla" huden med en roller som har små nålar och samtidigt som man tillför det huden behöver, i mitt fall fukt och anti age. DET blir alltså en massa små hål och det gör att man kommer ner på djupet och får lite bättre effekt än om man bara smörjer in huden. Samtidigt så blåser man med syre som ger en extra skjuts. Enkelt förklarat...
 
Gör det ont? Ja, det är inte helt smärtfritt, men uthärdligt! Det bränner och direkt efter kände jag mig väldigt svullen och stram. Men direkt efter behandlade Caroline mig med bara syre och det svalkade skönt och tog bort den värsta svedan. 
 
 
 
Efter det en svalkande mask. 
Haha, ser riktigt konstigt ut! Men det var skönt, huden kändes ungefär som om man var riktigt solsvedd, så kylan var otroligt skön!
Vill man vara fin får man lida pin!
 
Nu ikväll ser jag ut så här! Röd... och det känns lite stramt, men jag är jättemjuk och skön i huden, som en liten bebisstjärt! Så nu är det bara och se hur det ser ut när rodnaden lagt sig. 
 
Tack Caroline för idag!
 
Blir ni nyfikna så gå in på http://www.nygatansspa.se och läs mer, de har även andra behandlingar som är kanonbra!
 
Nu.... sängen! God Natt!
Nygatan Spa Oxyneedling
0 kommentarer