Borde....

 
 
....göra massor, städa, rensa i garderober, gå ut och gå eller nåt annat, men jag har landat i soffan framför tvn och skidåkning. Rena sömnpillret, fast jag tycker det är roligt att titta på men jag vet inte om det har med kommentatorerbas röster att göra, de liksom hypnotiserar mig.
Janne är i Örebro och jag tycker att det är skönt när han är borta ibland för då kan jag fixa och greja här, och hade ju tänkt göra det idag med...men det går väldigt långsamt.
 
 
 
Fixat lite med färska blommor, älskar vita liljor och hittade jättefina på ICA faktiskt, och körsbärskvistar! De är såå fina!
 
 
Matpaus från datorspelandet...
 
 
 
 
 
 
 
Sen går mycket tid till de här små liven....alltså jag kan sitta i timmar och titta. Så jäkla söta och roliga att titta på, vilket liv det är ibland när de slåss om samma tutte. Annars måste jag säga att Ella är superduktig att ta hand om sina barn. Hon ligger så tålmodigt hos dem hela tiden, och eftersom de sover i vårt sovrum så kunde man ju tro att det skulle vara ett himla liv på nätterna, men inte. Hon ligger där och ser till att det är lugnt och bra. Ibland har de ju riktigt roliga sovställningar....
 
 
Som den här tex, haha! Tyvärr suddig bild men ni ser nog.
 
 
Och nu börjar de bli riktigt fluffiga, och öronen börjar bli mer gråa.
 
 
 
Och här ligger jag....slöfocken! Nää, nu får jag ta tag i allt, måste ju börja packa lite också, det är ju Barcelona på torsdag.
 
Ha en trevlig lördagskväll, kram!
Ella Kattungar Ragdoll
1 kommentar